Galaxy note

SAMSUNG GALAXY NOTE DENGAN NAIK TARAF JELLY BEAN FEBUARI INI !!!

Pada tahun 2011 kita di kejutkan dengan Samsung Galaxy Note yang mempunyai skrin 5.3 inci dimana skrin yang terbesar di dalam golongan telefon pintar. Selain itu, telefon ini juga di datangkan dengan perisian Android yang amat lancar dan mengkagumkan.

Samsung bagaimanapun telah berjanji ia sebenarnya akan membawa kemaskini kepada peranti Galaxy Note dan kini janji mereka semakin hampir untuk di kotakan. Mengapa? Ini kerana syarikat Samsung telah menerbitkan manual untuk Android 4.1 Jelly Bean di laman web rasmi mereka dan sudah pastinya kemas kini terbaru ini akan boleh di perolehi. Ini adalah satu petanda baik kepada pengguna Galaxy Note daripada Samsung.

Kemas kini Android 4.1.2 kepada peranti yang dibina pada tahun 2011 seperti Galaxy Note dan Galaxy SII akan mula boleh di perolehi diantara Januari – Febuari

Categories

Related Posts

6 thoughts on “SAMSUNG GALAXY NOTE DENGAN NAIK TARAF JELLY BEAN FEBUARI INI !!!

 1. Therese A. Holman

  Ramai pakar komunikasi bersetuju saiz skrin phablet perlu berada antara 5 hingga dan 6.9 inci dengan rekaan dan fungsi yang ada dalam telefon dan juga tablet. Sebelum Samsung Galaxy Note dikeluarkan, phablet sebenarnya sudah dipopularkan Dell menerusi Dell Streak namun jualannya langsung tidak memberangsangkan mengakibatkan Dell tidak berhasrat meneruskan pengeluarannya dari kilang.

 2. Kelsey Shepard

  Jualan Samsung Galaxy Note 2 ini sudah boleh mula dilihat di laman Lelong.com.my menerusi carian “ galaxy note 2 ”. Harga Samsung Galaxy Note 2 yang dijual di laman ini adalah RM2,499 dan tidak termasuk kos penghantaran. Galaxy Note 2 yang dijual adalah model dengan memori dalaman (internal memory) 16GB dan merupakan set AP (Approval Products) dengan jaminan (warranty) selama 24 bulan dari kedai itu sendiri dan bukannya dari SME (Samsung Malaysia Electronics).

 3. Ronda Moon

  Seorang pemilik bernama Terence Eden telah menemui masalah keselamatan pada peranti telefon pintar Samsung Galaxy Note 2. Video permasalahan tersebut telah dimuat naik ke YouTube dengan berharapan agar pihak Samsung dapat mengeluarkan pembetulan untuk memperbaiki bugs tersebut.

 4. Devin Kelley

  Beberapa keping gambar Samsung Galaxy Note 8.0 turut tersebar dimana laman web DDAY.IT memaparkan gambar tablet terbaru milik samsung itu digunakan secara live.

 5. Martin U. Roberts

  Perbandingan yang Mengejutkan Samsung Galaxy Note 8.0 VS Ipad Mini. Setelah Apple meluncurkan ipad mini beberapa waktu yang lalu, kembali samsung sebagai musuh bebuyutan Apple membuat gebrakan yang sangat menyayat hati Apple, ya.

 6. Dorothy Burnett

  Untuk mendapatkan senarai penuh premis Digi Stores bagi rebet RM 200, pembaca boleh berkunjung ke laman web Digi (Participating Digi Stores) . Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang pelbagai artikel berkenaan Pakej Komunikasi Belia sama ada syarat permohonan, cara memohon dan senarai telefon dari syarikat telekomunikasi, anda boleh melayari laman web kami di Laman Khas Pakej Komunikasi Belia, MyTetikus . Kami akan sentiasa mengemas kini dari masa ke semasa untuk memudahkan pembaca khususnya belia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>